ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E132 – navdihnjen po Paco Rabanne Invictus*

19,90

Dišava za nepremagljivega sodobnega zapeljivca, ki obožuje šport in naravo. Začetno kombinacijo svežih vodnih not in grenivke nadomesti čutna eksplozija vonja lovorja, ambre, pačulija in lesa gvajaka. Na koži je prijetna, primerna tudi za poletne dni. Je nevsiljiva, zato je dobra izbira tako za delo v pisarni kot za prosti čas. Spominja na Invictus (Paco Rabanne). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: lupina grenivke, vodne note
Srčna nota: lovor
Bazna nota: ambra, pačuli, les gvajaka

Letni čas: poletje

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxycironellal, Geraniol, Limonene, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.