ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E180 – navdihnjen po Paco Rabanne Phantom* BREZ EMBALAŽE

Original price was: 35,00€.Current price is: 21,00€.

Dišava je samozavest v steklenički, ki jo napaja dobro počutje. Drzna parfumska kompozicija, sestavljena iz kremastih not sivke, energičnih limon in mehke, zapeljive vanilje.

 

Predmet znižanja je parfum 100ml, ki je brez zunanjega ovoja in škatle. Steklenička je nepoškodovana!

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: limona, sivka
Srčna nota: sivka, pačuli, jabolko
Bazna nota: vanilja, vetiver

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxycironellal, Geraniol, Limonene, Linalool
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.