ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E25 – navdihnjen po Versace Blue Jeans*

19,90

Aromatična dišava s sivko, vaniljo in citrusi. Najprej začutite svežino citrusov, nato se pridružijo cvetne note – vijolica, jasmin in sivka. Slastna vanilja, zemeljski vetiver in  animalistični mošus v baznih notah tvorijo toplo lesno aromo, ki ostane najdlje na koži.

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

 

 

 

 

 

 

Zgornja nota: bergamotka, citrusi, brin, janež, rožni les, bazilika
Srčna nota: sivka, vijolica, jasmin, nagelj
Bazna nota: vanilja, tonka fižol, sandalovina, mošus, jantar, vetiver, pačuli

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxycironellal, Geraniol, Limonene, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.