ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E268 – navdihnjen po Jean Paul Gaultier Le Beau*

19,9035,00

Ta moška dišava spremeni vsakega moškega v zapeljivca, ki se mu ni moč upreti. S svojo opojnostjo vas bo popeljala v vrt skušnjav in zapeljevanja. Začetni toni dišavne sestave pripadajo sveži bergamotki, ki postopoma preide v srčne note iz sladko dišečega lesa kokosove palme. Bazne note imajo sladek topel vonj s pridihom vanilje.

Dišava E268 je par z žensko dišavo K268 ( navdihnjen po JPG Le Belle ).

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: bergamotka
Srčna nota: kokos
Bazna nota: fižol tonka

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxycironellal, Geraniol, Limonene, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.