ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K16 – navdihnjen po Thierry Mugler Angel*

19,9035,00

Prekrasna mešanica vonjev melone, ananasa, kokosa, sladke pene, bergamotke, mandarine in jasmina. Vonj prebudi spomin na otroštvo, na leta nedolžnosti in odkrivanja sveta, ko je bilo vse novo in čudovito.

Dišava se nadaljuje z vonjema jasmina in šmarnice. Spremljajo ju vonji vrtnice, sadja, muškatnega oreščka, medu in orhidej, ki dodajo dišavi občutek notranjega miru in samozavesti. Zadnje note opojne vanilje, karamele in pačulija pričajo o zrelosti, ki ne obžaluje ničesar. »Življenje je tukaj in zdaj. Nikoli ni prepozno za kar koli in vse je mogoče!«

Uporabnice jo primerjajo s parfumom Angel (Thierry M.). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

 

Zgornja nota: bergamotka, jasmin, mandarina, melona, sladkor
Srčna nota: rdeče sadje, jasmin, šmarnica, breskev, vrtnica
Bazna nota: karamela, čokolada, mošus, pačuli, tonka, vanilja

Letni čas: zima

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.