ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K212 – navdihnjen po Mon Paris, YSL*

19,90

V dišavi se prepletajo note igrivega sadja, nežnega cvetja in orientalskega lesa z vaniljo. Parfum se odpre z vonjem sladke jagode in živahne maline. V srčnih notah se pridruži romantični vonj cvetja, ki ga krasno dopolnjujejo polne, slajše lesne note v zaključku dišave. Ta dišava pooseblja vse, kar je ženska – igriva, nežna, mehka, a hkrati močna in strastna.

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: bergamotka, jagoda, pomaranča, mandarina, hruška, malina
Srčna nota: jasmin, potonika, pomaranča
Bazna nota: cedrovina, mošus, pačuli, vanilja

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.