ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K218 – navdihnjen po Versace Eros Pour Femme*

19,90

Ženska, ki nosi to dišavo, je elegantna, čutna in nepremagljiva. Parfum se odpre s svežimi toni sicilijanske limone, bergamotke in bogatega granatnega jabolka. V srcu vas očara z vonjem opojnega jasmina, cveta limonovca in romantične potonike. Nežne cvetne odtenke dopolnijo lesni toni, ambroksan in topli mošus.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

 

 

 

 

 

Zgornja nota: sicilijanska limona, granatno jabolko, bergamotka
Srčna nota: cvet limonovca, potonika, arabski jasmin
Bazna nota: mošus, ambroksan, les, sandalovina

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.