ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K23 – navdihnjen po Lancome Tresor*

19,90

Je cvetna, pudrasta in sladka dišava. Njene luksuzne jantarjeve note vas bodo ovile v nežno, prefinjeno meglico. Je parfum, ki kar kliče v svoj topli objem. Naše zveste uporabnice spominja na Tresor (Lancome).*

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love. Vsi parfumi Infinite Love so tovarniško pakirani v stekleničke.

 

 

 

 

Zgornja nota: vrtnica, španski bezeg, ananas, šmarnica, breskev, bergamotka
Srčna nota: vrtnica, jasmin, perunika
Bazna nota: breskev, vanilja, sandalovina, jantar,

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.