ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K230 – navdihnjen po Ex Nihilo Fleur Narcotique*

19,90

Kompleksen vonj, ki se iz ure v uro spreminja. Nedvomno ni linearna dišava: en trenutek je nežna kot objem, drugič razposajena in rahlo grenka, pa spet živahno sadna in močno aromatična. In na koncu se razvije v prijetno sladko – sadno noto, ki preprosto očara. Kot nekakšna opojna cvetlica. Uporabnice pravijo, da jih spominja na Fleur Narcotique (Ex Nihilo).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: bergamotka, breskev, liči
Srčna nota: potonika, jasmin, pomaranča
Bazna nota: mošus, mah, les

Letni čas: pomlad

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.