ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K530 – navdihnjen po Paco Rabanne Lady Million*

19,90

Slajša sadno cvetna dišava za sončne jesenske dni. Belo cvetje, med katerim prevladuje arabski jasmin, se vije skozi vso dišavo. Na začetku ga dopolnijo slastni sadni vonji dehteče maline in trpkega nerolija. Dišava se zaključi, ko se vonj belega cvetja poveže z medom, jantarjem in pačulijem.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: neroli, malina
Srčna nota: jasmin, gardenija, cvet pomarančevca
Bazna nota: jantar, med, pačuli

Letni čas: jesen

Sestavine: Alcohol denat., Parfum, Aqua, Aplha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.