ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K64 – navdihnjen po Christian Dior Hypnotic Poison*

19,90

To je ena izmed najbolj ženstvenih in čutnih dišav v kolekciji. Je dišava za sodobno Pepelko, ki je samozavestno stopila iz sence anonimnosti. Na sebi nosi nekaj kapljic te opojne, čarobne dišave in zaveda se, da ji pod nogami leži ves (moški) svet. Naš prodajni hit spominja na Hypnotic Poison (Christian Dior). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

 

Zgornja nota: marelica, sliva, kokos
Srčna nota: jasmin, lilija, tuberoza, vrtnica
Bazna nota: mandelj, mošus, sandalovina, vrtnica, vanilja

Letni čas: zima

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.