ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K94 – navdihnjen po Thierry Mugler Alien*

19,90

»Dragi tujec, s katerega planeta si? Kako sem lahko dovolila, da si postal del mojega življenja in mi ukradel srce? Odkar te poznam, se zbujam z mislijo nate. Fenomen si! Vem, da te mnogi obožujejo, a tebi preprosto ni mar. A vseeno sem te izbrala. Postal si moj vodnik v svet najbolj skritih želja in misli. Nisi samo dišava, si hkrati misterij in razkritje, led in ogenj. Čaroben si in močan!«

Ta lesna dišava s pridihom jantarja je primernejša za večerni čas vse dni v letu. Spominja na parfum Alien (Thierry Mugler). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: jasmin
Srčna nota: jantar
Bazna nota: les

Letni čas: jesen

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.