ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

Magnezijevo olje v spreju NatVita

12,30

Ni na zalogi

Magnezijevo olje v spreju NatVita

enostaven in enakomeren nanos s pomočjo razpršila,

– 33 % magnezijevega klorida,

– absorpcija preko kože.

 

Vsebina: 250 ml

Sestavine: voda, prečiščena z reverzno osmozo, 33 % magnezijevega klorida.

Uporaba: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Z masiranjem temeljito vtrite v kožo, saj s tem izrazito povečate absorpcijo. Za najboljše rezultate priporočamo nanos na čisto, mokro ali suho kožo po umivanju. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi olja izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko po 15 -20 minutah po nanosu kožo obrišete ali celo sperete.

Samo za zunanjo uporabo. Izogibati se neposrednemu stiku z očmi. Ni primerno za osebe, ki so preobčutljive za katerokoli sestavino v tem izdelku. Hraniti na sobni temperaturi, izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljati na poškodovani ali razdraženi koži.

 

Magnezij prispeva k:

zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, delovanju mišic, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih kosti, ohranjanju zdravih zob. Magnezij ima pomembno vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.