ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E93 – navdihnjen po Dolce Gabbana The One*

13,9324,50

Je izredno moški, prefinjen in magneten parfum. Jantarna dišava s pridihom pikantnih vonjev. Uporabniki pravijo, da diši kot moški parfum The One (D&G).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava E93 – navdihnjen po Dolce Gabbana The One* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: koriander, bazilika, grenivka
Srčna nota: pomarančni cvet, ingver, kardamom
Bazna nota: cedrovina, jantar, tobak

Letni čas: jesen

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Hydroxycironellal, Geraniol, Limonene, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.