ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E164 – navdihnjen po JPG Ultra Male*

4,10

Možata zapeljiva orientalska dišava, idealna predvsem za jesen in zimo. Očaranost čutov nastopi že po prvem vdihu, ko zadiši sladka hruška v spremstvu nežne sveže bergamotke in aromatične sivke. Nato v ospredje pridejo začimbne note in celotno doživetje zaključuje kombinacija dišav, v katerih prevladujejo vanilja in lesni akordi.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E164 – navdihnjen po JPG Ultra Male* je obstojna več kot 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: bergamotka, limona, sivka, meta, hruška
Srčna nota: kumina, žajbelj, cimet
Bazna nota: jantar, cedrovina, pačuli, vanilja

Letni čas: zima

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.