ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E258 – navdihnjen po Valentino Born in Roma Uomo*

4,10

Najprej vas bo pritegnila kombinacija globokega sladko dimnega vetiverja s svežim pridihom citrusov, pikantnim ingverjem in omamno dišečo vijolico. Takoj zatem se bodo začeli razvijati prijetni zeliščni toni žajblja, oplemeniteni z vonjem soli. Celotno sestavo izpopolnjujejo lesne bazne note, ki vas bodo spremljale vse do zadnjega.

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E258 – navdihnjen po Valentino Born in Roma Uomo* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: vijolica
Srčna nota: ingver, žajbelj
Bazna nota: vetiver, lesne note

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.