ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E268 – navdihnjen po Jean Paul Gaultier Le Beau*

4,10

Ta moška dišava spremeni vsakega moškega v zapeljivca, ki se mu ni moč upreti. S svojo opojnostjo vas bo popeljala v vrt skušnjav in zapeljevanja. Začetni toni dišavne sestave pripadajo sveži bergamotki, ki postopoma preide v srčne note iz sladko dišečega lesa kokosove palme. Bazne note imajo sladek topel vonj s pridihom vanilje.

Dišava E268 je par z žensko dišavo K268 ( navdihnjen po JPG Le Belle ).

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E268 – navdihnjen po Jean Paul Gaultier Le Beau* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: bergamotka
Srčna nota: kokos
Bazna nota: fižol tonka

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.