ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K122 – navdihnjen po Versace Bright Crystal*

4,10

Nevsiljiva in lahkotna mešanica citrusov, cvetja, sadja in sladkih podtonov. Idealna spremljevalka po napornem dnevu v službi. Zveste uporabnice parfumov Infinite Love spominja na Bright Crystal (Versace). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K122 – navdihnjen po Versace Bright Crystal* je obstojna več kot 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: yuzu, japonska limona, vodne note
Srčna nota: peonija, lotus, magnolija
Bazna nota: mošus, jantar, mahagonij

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.