ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K194 – navdihnjen po Bvlgari Omnia Crystalline*

4,10

Njene optimistične in nežne note spominjajo na zgodnje poletne dni in nas vabijo na sprehod na sončno morsko obalo. V njenih notah sta skrita vonj morja in prvo poletno sonce, ki poboža kožo. Uporabnice spominja na Omnia Crystalline (Bvlgari). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K194 – navdihnjen po Bvlgari Omnia Crystalline* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: bambus, hruška
Srčna nota: lotusov cvet, čajevec, vodne note
Bazna nota: mošus, lišaji, les gvajaka

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.