ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K213 – navdihnjen po Boss Ma Vie pour Femme*

4,10

Dišava bo pritegnila močno in neodvisno žensko, ki se ne boji boriti za svoje cilje. Očarljiva kombinacija vonjev slavi žensko lepoto in edinstvenost. Dišava se odpre s svežimi odtenki kaktusov, ki simbolizirajo modernost. Nežen dotik vrtnice, jasmina in frezije asociira na ženskost in navdušenje deklet in žensk nad cvetnimi dišavami. Izvrstno kompozicijo dopolnjuje topla cedrovina, znak samozavesti in stabilnosti. Idealna za dnevno nošenje in posebne priložnosti. Prefinjen vonj za pomladne in poletne dni. Uporabnice spominja na Bossov Ma Vie pour Femme.*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: kaktusov cvet
Srčna nota: vrtnica, frezija, jasmin
Bazna nota: cedrovina, les

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.