ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K222 – navdihnjen po Elie Saab Le Parfum*

4,10

Sveža cvetna dišava je okrašena s toplimi lesnimi notami in poudarja žensko lepoto, nežnost, slog in zapeljivost. Parfum se odpre z očarljivo aromo cvetja afriške pomaranče. Njegovemu vonju sledi jasmin, ki je cenjen zaradi svoje občutljive lepote in skrivnosti. Mehki topli akordi se zbudijo v bazi – s cedro iz Virginije, vonjem eksotičnega pačulija in nežne vrtnice. Skozi celotno dišavo pa teče sladki med. Uporabnice spominja na Le Parfum (Elie Saab).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K222 – navdihnjen po Elie Saab Le Parfum* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 1 m.

Zgornja nota: cvet pomarančevca
Srčna nota: jasmin
Bazna nota: cedrovina, med, pačuli, vrtnica

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.