ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K222 – navdihnjen po Elie Saab Le Parfum*

4,10

Sveža cvetna dišava je okrašena s toplimi lesnimi notami in poudarja žensko lepoto, nežnost, slog in zapeljivost. Parfum se odpre z očarljivo aromo cvetja afriške pomaranče. Njegovemu vonju sledi jasmin, ki je cenjen zaradi svoje občutljive lepote in skrivnosti. Mehki topli akordi se zbudijo v bazi – s cedro iz Virginije, vonjem eksotičnega pačulija in nežne vrtnice. Skozi celotno dišavo pa teče sladki med. Uporabnice spominja na Le Parfum (Elie Saab).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: cvet pomarančevca
Srčna nota: jasmin
Bazna nota: cedrovina, med, pačuli, vrtnica

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.