ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K223 – navdihnjen po Kilian Good Girl gone bad*

4,10

Dišava se odpre s šopkom belih in rožnatih majskih vrtnic in s čudovitimi cvetovi pomarančevca, ki jih ponese pesem treh siren, ki odmeva iz srca – tuberoze, jasmina in narcise. To izbrano cvetje je zavito v eliksir iz mlečne karamele, ki spremeni dišavo v pravo zapeljivko. Spominja na Good Girl gone bad Extreme (Killian).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K223 – navdihnjen po Kilian Good Girl gone bad* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 1 m.

Zgornja nota: jasmin, vrtnica
Srčna nota: mleko, tuberoza, narcisa
Bazna nota: jantar, cedrovina

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.