ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K223 – navdihnjen po Kilian Good Girl gone bad*

4,10

Dišava se odpre s šopkom belih in rožnatih majskih vrtnic in s čudovitimi cvetovi pomarančevca, ki jih ponese pesem treh siren, ki odmeva iz srca – tuberoze, jasmina in narcise. To izbrano cvetje je zavito v eliksir iz mlečne karamele, ki spremeni dišavo v pravo zapeljivko. Spominja na Good Girl gone bad Extreme (Killian).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: jasmin, vrtnica
Srčna nota: mleko, tuberoza, narcisa
Bazna nota: jantar, cedrovina

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.