ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K237 – navdihnjen po Amouage Honour Woman*

4,10

V tej dišavi se prepletajo vonji belega cvetja in smole. Odpre se z vonjem rabarbare in se izpoje v notah smole, jantarja in komaj zaznavnega vonja usnja. Najpomembnejše pa je njeno srce, v katerem nosi belo cvetje – gardenijo, jasmin in šmarnico. Dišava bi lahko pripovedovala zgodbo o neizpolnjeni ljubezni, ki se tragično konča. A ne skrbite – parfum še zdaleč ni tragična mešanica vonjev! Je vrhunsko izpeljana dišava, ki jo zmore nositi močna in samozavestna ženska. Spominja na Honour Woman (Amouage).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: koriander, poper, rabarbara
Srčna nota: gardenija, jasmin, tuberoza, kadilo
Bazna nota: jantar, usnje, vetiver

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.