ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K237 – navdihnjen po Amouage Honour Woman*

4,10

V tej dišavi se prepletajo vonji belega cvetja in smole. Odpre se z vonjem rabarbare in se izpoje v notah smole, jantarja in komaj zaznavnega vonja usnja. Najpomembnejše pa je njeno srce, v katerem nosi belo cvetje – gardenijo, jasmin in šmarnico. Dišava bi lahko pripovedovala zgodbo o neizpolnjeni ljubezni, ki se tragično konča. A ne skrbite – parfum še zdaleč ni tragična mešanica vonjev! Je vrhunsko izpeljana dišava, ki jo zmore nositi močna in samozavestna ženska. Spominja na Honour Woman (Amouage).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K237 – navdihnjen po Amouage Honour Woman* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: koriander, poper, rabarbara
Srčna nota: gardenija, jasmin, tuberoza, kadilo
Bazna nota: jantar, usnje, vetiver

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.