ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K238 – navdihnjen po Lancome Idole*

4,10

Ženska dišava, ki v prvem trenutku izrazi svoje sadne note, predvsem hruško in bergamotko. Nadaljuje se v romantičnih esencah jasmina, turške in stolistne vrtnice in se dokončno razvije v vonju belega mošusa in vanilje. Vonj dojemamo kot transparenten, ženski in čist. Lepo se poda tako k športnim kot poslovnim oblačilom. Nosimo ga lahko čez dan ali zvečer. To je eden tistih parfumov, ki bi ga naj imela vsaka ženska v svoji torbici. Uporabnice ga primerjajo z Idole (Lancome).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K238 – navdihnjen po Lancome Idole* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: bergamotka, hruška
Srčna nota: jasmin, vrtnica
Bazna nota: mošus, vanilja

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.