ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K238 – navdihnjen po Lancome Idole*

4,10

Ženska dišava, ki v prvem trenutku izrazi svoje sadne note, predvsem hruško in bergamotko. Nadaljuje se v romantičnih esencah jasmina, turške in stolistne vrtnice in se dokončno razvije v vonju belega mošusa in vanilje. Vonj dojemamo kot transparenten, ženski in čist. Lepo se poda tako k športnim kot poslovnim oblačilom. Nosimo ga lahko čez dan ali zvečer. To je eden tistih parfumov, ki bi ga naj imela vsaka ženska v svoji torbici. Uporabnice ga primerjajo z Idole (Lancome).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: bergamotka, hruška
Srčna nota: jasmin, vrtnica
Bazna nota: mošus, vanilja

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.