ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K105 – navdihnjen po Kenzo L’Eau par Kenzo*

4,10

Ta cvetno akvatična dišava pooseblja preprostost, čistost in svežino. Eleganten unikaten vonj brez kakršnegakoli pretiravanja. Sveža, stimulativna, prosojna vodna dišava. Je zelo lahkotna, diši po meti in lokvanju. Čutiti je tudi tone čaja in zelišč. Nezapletena in osvežilna dišava, ki ne obtežuje niti v največji vročini.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: meta, mandarina, pomaranča, rdeči poper
Srčna nota: vrtnica, lokvanj, poper, vijolica, amarilis, bela breskev
Bazna nota: beli mošus, cedrovina, vanilja

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.