Dostava

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo obdelana in odposlana v največ 2 delovnih dneh. V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk 1 delovni dan, pri čemer pa se le-ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, večji prazniki…), podaljša.

Paket najpogosteje pošljemo s Pošta Slovenije d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, in kako ga prevzamete.
Stroški dostave

Dostava pri nakupu nad 40,00 € je BREZPLAČNA. Stroški dostave pri naročilih manjših od 40,00 € ali v znesku 40,00€ pa znašajo 4,50 € in so enotni za celo Slovenijo. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pri izbiri načina plačila Po povzetju so stroški dostave 6,00€.

Kot vrednost nakupa se šteje vrednost košarice brez stroška dostave.