O nas

Smo majhno družinsko podjetje. S prodajo parfumov smo pričeli spomladi 2016. Ideja o uvozu in prodaji parfumov se je porodila iz ljubezni do parfumov in hkrati želje po dodatnem viru zaslužka za terapije najinega sina. Kmalu je povpraševanje preseglo prvotno naročeno zalogo. Kvaliteta dišav je prijetno presenetila, tako nas, kot naše prve stranke, ki so sprva kupile parfum, da bi pomagale pri zbiranju sredstev. In tako je iz drobne želje zrastla zaloga in z njo krog uporabnikov odličnih, a cenovno dostopnih parfumov Infinite Love.

Vonji, ki so v prodajnem programu, so skrbno izbrani na podlagi povpraševanja strank, analizi trga parfumov in osebnega poznavanja ter okusa. Poleg vonjev, ki predstavljajo “železni repertoar” so na izbiro tudi aktualni prodajni hiti v svetu parfumov. Tako tisti, ki so splošno popularni kot tisti, ki so za zahtevnejše stranke z izbranim okusom. 

Pri parfumih Infinite Love ni potrebno izbirati med kvaliteto in ugodno ceno – ker smo direktni uvozniki (med nami in proizvajalcem ni posrednikov in vmesnih marž!), lahko ponudimo visoko kakovost po sprejemljivi ceni. In še ena prednost – naši parfumi niso točeni, ampak originalno tovarniško pakirani v stekleničke. Posebni prodajni hit so naši pen parfumi, ki so izredno priročni in primerni za na pot. Lahko jih pospraviš v torbico ali celo v žep jakne. Tako je tvoj najljubši parfum na dosegu roke, ko ga najbolj potrebuješ – da ti pomaga dvigniti razpoloženje in tako zdržati do konca službe.

Obišči nas in skupaj bomo izbrali tvojo najljubšo dišavo! Vstopi v spletno butično prodajalno s parfumi ali nas obišči v trgovini v Celju – na Stanetovi ulici 3 (poleg vhoda v Mladinsko knjigo). Če nas sprva ne najdeš, sledi omamnemu vonju parfuma v zraku. Ta te bo po ulici pripeljal v malo dišečo trgovinico, kjer te bomo sprejeli z nasmehom. 

KRIDIS, Kristjan Korošec s.p.

Bevkova 31

3000 Celje

069 686 423

maja@ilo.si

PE: I.LO – BUTIK S PARFUMI

Stanetova 3

3000 Celje