Najboljši poceni parfumi

Iskanje popolne dišave je podobno iskanju popolnega oblačila. Dišava, ki jo boste izbrali in ki vam bo do potankosti ustrezala, bo nedvomno dodala piko na “i” vašemu izgledu. Naj bo navaden dan ali posebna priložnost – izbran parfum doda posebno noto vsakemu dogodku.

Vendar pa so dragi, brendirani parfumi pogosto luksuz, ki si ga ne more privoščiti vsak. V tem primeru so rešitev kakovostne znamke parfumov, ki ne nosijo dragih, zvenečih zvezdniških imen in so zato cenovno ugodnejše.

Takšne dišave imajo ponavadi enako ali izredno podobno sestavo kot kompozicije znanega in dražjega brendiranega parfuma, kljub temu pa so dostopni po veliko nižji ceni. Te dišave niso cenene kopije ali imitacije.

Vas zanima zakaj so parfumi Infinite Love cenovno ugodni, a vseeno izredno kvalitetni?

1. Cenovno ugodni, ker delujemo brez posrednikov! .

Naši parfumi so iz tovarne dostavljeni neposredno v našo trgovinico. Brez nepotrebnega posredovanja tretjih oseb in zato brez vmesnih provizij!

2. Za izdelavo parfumov le najboljše sestavine

Izdelava najboljših in najkvalitetnejših parfumov se prične pri izbiri kakovostnih sestavin. Vsi dobavitelji sestavin za naše parfume ustrezajo najvišjim evropskim standardom, brez izjem. Prav tako pa se zavzemajo, da esence niso testirane na živalih in da osnovne sestavine niso GMO. Skrb za okolje nam je izredno pomembna.

3. Skrbno testiranje vonjev

Obstojnost parfuma je ena od kvalitet, h kateri stremimo. Ko je parfum sestavljen, se ga skrbno testira za obstojnost. Naši parfumi so proizvedeni v modernih prostorih in v proizvodnem procesu ves čas izpostavljeni različnim nadzorom in testiranjem, ki v končni fazi pripeljejo do popolne dišave.

4. Kakovostna proizvodnja

Prostori, v katerih so mešani parfumi, so certificirani kot “high -tec production site”, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto in stekleničenje.

Naši parfumi so narejeni iz najkakovostnejših sestavin brez GSO in niso testirani na živalih! S tem prispevamo k skrbi za okolje, vi pa si boste zato lahko privoščili parfum brez slabe vesti.

Več o parfumih na strani proizvajalca

Dodaj odgovor