ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

E258 – navdihnjen po Valentino Born in Roma Uomo*

19,9035,00

Najprej vas bo pritegnila kombinacija globokega sladko dimnega vetiverja s svežim pridihom citrusov, pikantnim ingverjem in omamno dišečo vijolico. Takoj zatem se bodo začeli razvijati prijetni zeliščni toni žajblja, oplemeniteni z vonjem soli. Celotno sestavo izpopolnjujejo lesne bazne note, ki vas bodo spremljale vse do zadnjega.

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

 

Zgornja nota: vijolica
Srčna nota: ingver, žajbelj
Bazna nota: vetiver, lesne note

Letni čas: poletje

Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.