ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

K250 – navdihnjen po Tom Ford Lost Cherry*

19,90

Diši kot slastna mešanica višnjevega likerja, grenkih mandljev in višnjevih bonbonov. V srcu dišave se prepletajo sladko pikantni akordi, ki z lahkoto osvojijo dušo in telo. Liker poudari prisotnost mešanega sadja, turške vrtnice in jasmina. Tonka, sandalovina, vetiver in cedrovina v osnovnih notah dišave izražajo čutnost in nenasitnost.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: višnja, liker
Srčna nota: višnja, sliva, vrtnica, jasmin
Bazna nota: tonka fižol, vanilja, cimet, vetiver, pačuli

Letni čas: jesen

Sestavine: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.