ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E14 – navdihnjen po Armani Acqua di Gio*

4,10

Aromatična dišava z vodnimi notami. Za pogumne moške, ki hrepenijo po dogodivščini. Dišava se odpre s svežino bergamotke, nerolija in zelene mandarine. Lahka, vodnata kombinacija jasmina, brškina, rožmarina, kakija in toplega indonezijskega pačulija ustvarja moško dišavo, ki je hkrati sveža in čutna.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: jasmin, bergamotka, pomaranča, limona, mandarina
Srčna nota: jasmin, frezija, koriander, vijolica, vrtnica, muškatni orešček, rožmarin, ciklama, morski toni, breskev, hijacinta
Bazna nota: pačuli, jantar, hrastov mah, beli mošus, cedrovina

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.