ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E156 – navdihnjen po Dior Sauvage*

4,10

Parfum, ki ga navdihujejo široko odprti prostori in vrnitev k svojim koreninam sredi neokrnjene narave. Vonj je čist in neobremenjen, a hkrati osupljiv kot je narava sama. Primeren za dnevno nošenje poleti, spomladi in jeseni. Uporabnike spominja na Diorjev Sauvage.*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E156 – navdihnjen po Dior Sauvage* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je do 1 m.

Zgornja nota: bergamotka, poper
Srčna nota: sivka, geranija, pačuli, poper, vetiver
Bazna nota: jantar, cedrovina, brškin

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.