ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E161 – navdihnjen po Bvlgari man in Black*

2,90

On je skrivnosten in privlačen. V sebi združuje srce pogumnega junaka in elegantno dušo sodobnega moškega. Za moškega, ki ceni individualen slog, svobodo in pustolovščino. Uporabniki pravijo, da diši kot Bvlgari Man in Black.*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E161 – navdihnjen po Bvlgari man in Black* je obstojna več kot 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: začimbe, rum, tobak
Srčna nota: usnje, iris, tuberoza
Bazna nota: gvajak, tonka fižol

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.