ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E70 – navdihnjen po Armani Black Code*

4,10

Moderna in zapeljiva dišava, ki kombinira koktejl citrusov iz bergamotke in limone z nežnimi toni cvetov oljke, gvajakovega lesa in fižola tonka. Spremenite se v zapeljivca, ki se mu ne da upreti. Doživite občutek, kako je, ko lahko očarate vsako žensko. Postanite magnet in v svoje življenje pritegnite vse tisto, po čemer hrepenite! Uporabniki pravijo, da diši podobno kot Armani Black Code.*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E70 – navdihnjen po Armani Black Code* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: bergamotka, limona
Srčna nota: janež, gvajakov les, oljčni cvet
Bazna nota: usnje, fižol tonka, tobak

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.