ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E90 – navdihnjen po Azzaro Chrome*

4,10

V mislih pobegnite od vsakodnevnih skrbi v trenutke polne moči, dinamike in svetlobe. Pustite se oviti v azurno tančico s toni svežine. Dišava se prileže kot hladna prha ob vročih poletnih dneh. Brezčasna, nežna, polna elegance, napolni vaše življenje s srečo in vitalnostjo. Energična dišava za moške, ki jo ženske preprosto obožujejo. Spominja na Chrome (od Azzara).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM E90 – navdihnjen po Azzaro Chrome* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: bergamotka, neroli, limona, rožmarin, ananas
Srčna nota: jasmin, ciklama, koriander, hrastov mah
Bazna nota: sandalovina, mošus, kardamom, cedrovina, hrastov mah, fižol tonka, brazilski rožnat les

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.