ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM E90 – navdihnjen po Azzaro Chrome*

4,10

V mislih pobegnite od vsakodnevnih skrbi v trenutke polne moči, dinamike in svetlobe. Pustite se oviti v azurno tančico s toni svežine. Dišava se prileže kot hladna prha ob vročih poletnih dneh. Brezčasna, nežna, polna elegance, napolni vaše življenje s srečo in vitalnostjo. Energična dišava za moške, ki jo ženske preprosto obožujejo. Spominja na Chrome (od Azzara).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: bergamotka, neroli, limona, rožmarin, ananas
Srčna nota: jasmin, ciklama, koriander, hrastov mah
Bazna nota: sandalovina, mošus, kardamom, cedrovina, hrastov mah, fižol tonka, brazilski rožnat les

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.