ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K112 – navdihnjen po Lacoste Pour Femme*

4,10

Dišava je na koži prijetna, nevsiljiva, a prepoznavna. Primerna je tako za čez dan kot za večer. Čez dan s soncem obsijana koža oddaja prijetne in zračne cvetne esence. V večernih urah pa pridejo do izraza orientalske začimbne note parfuma. Uporabnice spominja na Lacoste pour Femme (Lacoste). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K112 – navdihnjen po Lacoste Pour Femme* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: frezija, jabolko, poper
Srčna nota: jasmin, vrtnica, vijolica
Bazna nota: cedarovina, sandalovina

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.