ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K209 – navdihnjen po Carolina Herrera Good Girl*

4,10

Ta dišava je zapeljiva in čutna. Ustvarjena je bila, da bi ugodila vsem okusom. Njena unikatna sestava, ki je posebnost v cvetno – orientalski olfaktorni skupini, je opojna in pritegne od samega začetka. Je simbol močne in zapeljive ženske, ki je rada opažena, ki sledi modi in vedno znova preseneča s svojim popolnim stilom. Uporabnice spominja na Good Girl (Carolina Herrera). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K209 – navdihnjen po Carolina Herrera Good Girl* je obstojna več kot 9 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: kava, mandlji, limona, bergamotka
Srčna nota: jasmin, iris, tuberoza, vrtnica, cvetovi pomarančevca
Bazna nota: kakav, sandalovina, fižol tonka, vanilja, jantar, pačuli, praline, cimet, cedrovina, mošus, kašmir

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.