ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K209 – navdihnjen po Carolina Herrera Good Girl*

4,10

Ta dišava je zapeljiva in čutna. Ustvarjena je bila, da bi ugodila vsem okusom. Njena unikatna sestava, ki je posebnost v cvetno – orientalski olfaktorni skupini, je opojna in pritegne od samega začetka. Je simbol močne in zapeljive ženske, ki je rada opažena, ki sledi modi in vedno znova preseneča s svojim popolnim stilom. Uporabnice spominja na Good Girl (Carolina Herrera). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: kava, mandlji, limona, bergamotka
Srčna nota: jasmin, iris, tuberoza, vrtnica, cvetovi pomarančevca
Bazna nota: kakav, sandalovina, fižol tonka, vanilja, jantar, pačuli, praline, cimet, cedrovina, mošus, kašmir

Letni čas: poletje

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.