ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K229 – navdihnjen po Nasomatto Black Afgano*

4,10

Če iščete parfum, ki bi vas bo ogrel ob hladnih zimskih večerih, potem je ta dišava za vas. Primerna za žensko in za moškega (uniseks). Že od samega začetka vas bo očarala s svojimi zelenimi, lesnimi aromatičnimi notami. Ti se popolnoma zlijejo z vonji tobaka in kave, na neverjetni bazi vonjev ouda in kadila.

Dišava je podobna Black Afgano( Nasomatto).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: konoplja
Srčna nota: tobak, kava
Bazna nota: les, kadilo

Letni čas: zima

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.