ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K230 – navdihnjen po Ex Nihilo Fleur Narcotique*

4,10

Kompleksen vonj, ki se iz ure v uro spreminja. Nedvomno ni linearna dišava: en trenutek je nežna kot objem, drugič razposajena in rahlo grenka, pa spet živahno sadna in močno aromatična. In na koncu se razvije v prijetno sladko – sadno noto, ki preprosto očara. Kot nekakšna opojna cvetlica. Uporabnice pravijo, da jih spominja na Fleur Narcotique (Ex Nihilo).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K230 – navdihnjen po Ex Nihilo Fleur Narcotique* je obstojna do 6 ur. Doseg njenega vonja je do 1 m.

Zgornja nota: bergamotka, breskev, liči
Srčna nota: potonika, jasmin, pomaranča
Bazna nota: mošus, mah, les

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.