ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K242 – navdihnjen po YSL Libre*

4,10

Uvrščamo ga med orientalske dišave za ženske. Zaradi osupljive kombinacije vanilije, cedrovine in mošusa v baznih notah z vonji mandarine, sivke in črnega ribeza v zgornjih notah, dojemamo ta vonj kot izredno romantičen.

Svežino in igrivost s pridihom glamurja mu dajejo vonji mandarine, sivke in petitgrain. Prevladujoč vonj petitgraina v zgornjih notah poudari nežno in toplo aromo pomarančnih cvetov. Jasmin v njegovih srčnih notah mu s svojim enkratnim in prefinjenim vonjem doda nekoliko ostrine. Proti koncu se parfum razvije v gourmet note. Vanilijo in mošus zaokrožata vonj cedrovine in ambre.

Naj vas ne zavede prvi vtis parfuma, ki je nekoliko nežen in ki vas vleče, da bi ga nanesli še malo. Čez čas namreč razvije močno slajšo aromo, ki je senzualna in misteriozna. Uporabnice spominja na Libre (Y. S. L.).*

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: črni ribez, sivka, mandarina, petitgrain
Srčna nota: jasmin, sivka, cvetovi pomarančevca
Bazna nota: cedrovina, ambra, mošus, vanilja

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.