ZNIŽANI PARFUMI!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K246 – navdihnjen po Armani My Way*

4,10

Ta cvetno lesna dišava je ena novejših kreacij v naši kolekciji. Namenjena je vsem vedoželjnim ženskam, ki želijo pobegniti iz vsakdana in odkrivati svet.

Če se tudi vi ne morete upreti nobeni priložnosti za razširjanje obzorij, boste v njej našli vodiča, ki vas bo s svojo elegantno, prefinjeno dišavo spremljal kamorkoli se podate. Spominja na parfum My Way (G. Armani).*

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Zgornja nota: cvetovi pomarančevca. bergamotka
Srčna nota: tuberoza, jasmin
Bazna nota: mošus, vanilja, cedrovina

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

Odgovorna oseba za EU: JCOS s.r.o., Teplice, Češka

DOpust

Sporočam vam, da smo od 20.4. do vključno 2.5. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 3.5.
Hvala za razumevanje.