ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K246 – navdihnjen po Armani My Way*

4,10

Ta cvetno lesna dišava je ena novejših kreacij v naši kolekciji. Namenjena je vsem vedoželjnim ženskam, ki želijo pobegniti iz vsakdana in odkrivati svet.

Če se tudi vi ne morete upreti nobeni priložnosti za razširjanje obzorij, boste v njej našli vodiča, ki vas bo s svojo elegantno, prefinjeno dišavo spremljal kamorkoli se podate. Spominja na parfum My Way (G. Armani).*

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K246 – navdihnjen po Armani My Way* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je do 2 m.

Zgornja nota: cvetovi pomarančevca. bergamotka
Srčna nota: tuberoza, jasmin
Bazna nota: mošus, vanilja, cedrovina

Letni čas: pomlad

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.