ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K250 – navdihnjen po Tom Ford Lost Cherry*

4,10

Diši kot slastna mešanica višnjevega likerja, grenkih mandljev in višnjevih bonbonov. V srcu dišave se prepletajo sladko pikantni akordi, ki z lahkoto osvojijo dušo in telo. Liker poudari prisotnost mešanega sadja, turške vrtnice in jasmina. Tonka, sandalovina, vetiver in cedrovina v osnovnih notah dišave izražajo čutnost in nenasitnost.

 

 

 

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K250 – navdihnjen po Tom Ford Lost Cherry* je obstojna več kot 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: višnja, liker
Srčna nota: višnja, sliva, vrtnica, jasmin
Bazna nota: tonka fižol, vanilja, cimet, vetiver, pačuli, cedrovina

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.