ODPRODAJA PARFUMOV!           POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?

PEN PARFUM K94 – navdihnjen po Thierry Mugler Alien*

4,10

»Dragi tujec, s katerega planeta si? Kako sem lahko dovolila, da si postal del mojega življenja in mi ukradel srce? Odkar te poznam, se zbujam z mislijo nate. Fenomen si! Vem, da te mnogi obožujejo, a tebi preprosto ni mar. A vseeno sem te izbrala. Postal si moj vodnik v svet najbolj skritih želja in misli. Nisi samo dišava, si hkrati misterij in razkritje, led in ogenj. Čaroben si in močan!«

Ta lesna dišava s pridihom jantarja je primernejša za večerni čas vse dni v letu. Spominja na parfum Alien (Thierry Mugler). *

 

*Imena parfumov in parfumskih hiš so last določenih blagovnih znamk, s katerimi  ne sodelujemo in jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj kot pomoč pri opisu podobnosti vonja parfuma Infinite Love, ki temelji na mnenju uporabnikov parfumov Infinite Love.

Dišava PEN PARFUM K94 – navdihnjen po Thierry Mugler Alien* je obstojna do 9 ur. Doseg njenega vonja je več kot 2 m.

Zgornja nota: jasmin
Srčna nota: jantar
Bazna nota: les

Letni čas: jesen

Sestavine: Essence, Ethyl Alcohol, Deionised Water, Propylene Glycol, Benzephenone-3.
Datum uporabe: je odtisnjen na deklaraciji.
Opozorilo: Zelo lahko vnetljivo. Ne pršite po odprtem ognju ali vnetljivem materialu. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršiti v bližini oči, obraza ter razpokane in vnete kože. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Po uporabi odvrzite v primeren zabojnik.

8 ml pen parfumi so pakirani v steklenički, s plastičnim pokrovčkom. 50 ml in 100 ml parfumi so originalno pakirane stekleničke v škatli. Parfumi niso točeni.

DOpust

Sporočam vam, da smo od 28.7. do vključno 12.8. na dopustu. Vsa naročila, oddana v tem času, bodo odposlana 14.8.
Hvala za razumevanje.